S/Y Angelina

S/Y Angelina

Segling med Angelina

Här kan du följa våra seglingsäventyr med S/Y Angelina.


MMSI 265733830
Anropssignal SE7483

Sæby

Mot Karibien 2016Posted by Mats Thu, June 23, 2016 15:24:26

Dagen innan vi lämnade Gilleleje dök Lotta från Looma IV upp på piren. Hon hade sett på Marinetraffic att vi också låg i hamnen. Lotta och Mads är också med i Oceanseglarklubben och på väg på en längre segling ut i världen. Det blev besök först på Looma IV och sedan på Angelina med seglingsberättelser och diskussioner kring planer etc.

Tisdag morgon lämnade vi Gilleleje hamn klockan sju på morgonen i ett friskt sommarregn. Det blev en fin segling upp till Saeby i mestadels sol och svaga vindar.Väl framme på morgonen efter gjorde Eva sin första tilläggning med Angelina. Så här såg det ut på FindShip när Eva lagt till. Som tur är stämmer inte alltid tekniken smiley

På kvällen kom Karsten på besök. Han hade jordgubbar och Napoleonkakor med sig. När vi skulle koka kaffe tände inte spisen. Snabbt byte av gasoltub men ingen gas under kaffekokaren. Felsökning visade att det var regulatorn som inte ville vara med längre. Som tur var hade Karsten bil så efter ett antal besök i olika butiker hittade vi till slut en dansk regulator och en svensk adapter. Fikat var räddat.


På kvällen bjöd Karsten på middag på hamnkrogen, en fantastisk fisk- och skaldjursbuffé.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Yani Mon, June 27, 2016 15:46:50

Buffén ser supergod ut.
Riktigt kul att följa era äventyr och den underbara tekniken....
Varför lägga båten på Algade, är det inte jobbigt att ta upp båten varje gång ni lägger till :)?
Hoppas ni hade en riktigt bra midsommar?

Posted by Dan Sun, June 26, 2016 15:22:06

Hej och Glad Midsommar lite såhär i efterhand. Jag och Jenny var i Mölle hamn i går kväll som en sista anhalt på vår roadtrip upp från södra Spanien. Lite på chans att ni skulle vara där, men inte. Är nu åter hemma sedan en timme och kom före köerna!

Posted by LOOMA IV Fri, June 24, 2016 00:11:30

Tack för senast! Det var verkligen kul att träffas och höra om era planer och se er fina båt. Härligt att ni hade en bra segling upp till Sæby. Vi är nu på Samsø och stannar här till lördag. Det blir lite sill och nubbe imorgon :) Ha en bra seglats norröver!
Hälsningar Lotta och Mads, S/Y Looma IV

Posted by Anna Glck.anna@gmail.com Thu, June 23, 2016 21:54:37

Kul att läsa! Ha en fin midsommar!

Posted by Sofia Thu, June 23, 2016 15:27:58

Kan ni inte skicka lite av buffén till mig? ;)