S/Y Angelina

S/Y Angelina

Segling med Angelina

Här kan du följa våra seglingsäventyr med S/Y Angelina.

MMSI 265733830
Anropssignal SE7483

Vi som seglar Angelina heter Mats och Eva.

mats@sy-angelina.se
eva@sy-angelina.se6 dygn från Azorerna

Mot Europa igenPosted by Sofia Fransson Mon, July 17, 2017 09:37:07
Vi kryssar vidare mot Guernsey. Efter att ha kryssat i sex dygn börjar vi tröttna på att allt lutar 20-35 grader hela tiden så att det är svårt att göra saker. Vi har därför gått norrut eller nordväst (blir det ju) och nu kommit upp till stiltjet där vi gått för motor några timmar medan vi passat på att duscha och ha det skönt i solen.

Vi hade nyss besök av en flock delfiner som hoppade högt och visade upp sig. Om några timmar har vi seglat halvvägs och då blir det traditionsenligt bubbel. Nu går vi österut igen och imorgon har prognoserna lovat vridande vind så vi slipper kryssa.

Position 16/7 13:00 UTC 43 35N 16 20V


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Janne på Indigo Wed, July 19, 2017 11:21:31

Hej Angelina Vi läser om er fortsatta resa och önskar alll lycka. Själv är vi i skrivande stund på väg från Karlshamn till Hanö. I morgon blir det Vägga hamn där vi lämnar av en våra döttrar. Sedan fortsatt segling i Blekinge ytterligare ett par veckor. PS. Hoppas att vår hälsning från Rune och Mia (Akvileja) kom fram. Kram från Kerstin o Janne